Zabezpieczenie antyspamowe *


Zabezpieczenie antyspamowe *


Choć przemysłowo produkowana żywność kusi reklamami, promocjami i kolorowymi opakowaniami, nie dla wszystkich nadal jest atrakcyjna. Coraz częściej szukamy produktów przygotowanych tradycyjnie, zgodnie ze starymi recepturami, bez dodatków konserwantów i chemii. Chcemy jeść zdrowiej, smaczniej, i to nie tylko od święta.

– Dobrze, że mimo mody na globalizację również w naszym regionie powstało sporo niewielkich rodzinnych firm, które zdążyły uchronić dawne rodzinne przepisy przed zapomnieniem. Smakołyki z lokalnych surowców, przygotowane bez zbędnych chemicznych dodatków to doskonała propozycja nie tylko na świąteczny stół – opowiada pani Beata Janik-Guzy, właścicielka Źródła Smaków.

W sklepie na kieleckim Barwinku znajdziemy pachnący chleb na zakwasie z Bodzentyna, lokalne wędliny wędzone prawdziwym dymem, niepowtarzalne domowe dżemy i konfitury, doskonały miód z Puszczy Świętokrzyskiej, przepyszne śliwkiz Szydłowa. Nie brakuje sezonowych warzyw, świeżego nabiału i wielu innych produktów, wszystkich sprawdzonych pod względem smaku i składu przez właścicielkę. To doskonałe miejsce dla tych, którzy zamiast egzotycznych smaków przywożonych z podróży, wybierają to, co tradycyjne, regionalne i ekologiczne.


Źródło Smaków
Kielce, ul. Starowapiennikowa 39 H
tel. 665 055 173

 

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close